Verkoop uw huis BOVEN de marktprijs! - Krijg MEER GELD 100% zeker!
38 JAAR ERVARING
Vandaag uw huis verkopen? Dat kan!
Aan Pascal Verloove, uit Gent
Pascal Verloove

100% zekerheid van uw centen als u aan mij verkoopt!

ZEER DISCREET

Huis verkopen bij scheiding

Als koppel bouwde of kocht u samen een woning. Jammer genoeg houdt de relatie geen stand en besluit u te scheiden. Naast de emoties die een echtscheiding met zich meebrengt, moeten er ook een aantal praktische zaken geregeld worden in verband met de woning en de hypothecaire lening.

Zolang de wettelijke echtscheidingsprocedure niet is afgerond, verbiedt de wet dat één van beide echtgenoten het huis zou verkopen zonder de toestemming van de andere. Zelfs als één van beiden de enige eigenaar is van de woning, geniet de andere de bescherming van de hoofdverblijfplaats. Tot een onderling akkoord komen is de beste manier. Eerst moet de de waarde van de woning bepaald worden.

Als u aan mij wil verkopen, dan kom ik langs om de waarde van de woning te bespreken. Ik heb kennis van de marktprijzen en bespreek met u een realistische prijs. Volledig vrijblijvend uiteraard. Gaat u akkoord, dan kan de koop meteen gesloten worden en krijgt u ook direct een voorschot. Uit ervaring weet ik dat een huis verkopen bij een scheiding snel verloopt is en dat u bij mij een betere prijs krijgt dan wanneer u via openbare verkoop zou werken.

Ik koop uw huis
Tot 25.000 euro voorschot
Contacteer mij

Ik koop uw huis

  • Onmiddelijke beslissing
  • meteen een voorschot
  • Geen kosten voor attesten
  • Snel en goed verkocht
  • Correct en discreet

Pascal, Ik heb gereageerd op een foldertje en bij zeer blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb een goede verkoop gedaan en ben bijzonder tevreden. Ge moogt mijne foto op uwen site zetten. Groet van Luc.

Luc Boucqué uit Evergem
Bekijk al mijn referenties

Al heel wat mensen hebben hun huis snel kunnen verkopen aan mij, ontdek hun ervaringen.