Verkoop uw huis BOVEN de marktprijs! - Krijg MEER GELD 100% zeker!
38 JAAR ERVARING
Vandaag uw huis verkopen? Dat kan!
Aan Pascal Verloove, uit Gent
Pascal Verloove

100% zekerheid van uw centen als u aan mij verkoopt!

ZEER DISCREET

Mijn referenties

Deze referenties zijn waarheidsgetrouw, al deze mensen bestaan effectief en hebben met mij gewerkt.
Monique Van Gelderen
Monique Van Gelderen

Ik had nooit geloofd dat je mijn huis zou kopen, ik dacht dat het niet serieus was. Maar je kwam binnen in mijn huis en je kocht effectief mijn huis. Ik ben zeer, zeer tevreden. Nu kan ik met een gerust hart verder. Je mag de foto van bij de notaris op je site zetten, ik heb je dat beloofd, dus het mag. bedankt voor alles Pascal.

Monique Van Gelderen uit Lovendegem / Lievegem
Vicky Peynaert en Tys Heyerick
Vicky Peynaert en Tys Heyerick

Wow Pascal! Dit is super!!!
De verkoop van onze woning is super vlot gegaan. Natuurlijk zijn we zeer tevreden en je mag dat op je web-site zetten. Proficiat aan ons allemaal. Het was aangenaam zaken doen met jou.

Vicky Peynaert en Tys Heyerick uit Drongen
Guido en Bernise Verlot
Guido en Bernise Verlot

Beste Pascal, We hebben je flyer een paar jaar bewaard en hebben je uiteindelijk opgebeld. We waren aangenaam verrast door je vriendelijke en duidelijke uitleg en we zijn heel snel tot een akkoord gekomen. De verkoop van onze woning is zeer vlot gegaan, waarvoor onze oprechte dank. Met vriendelijke groeten.

Guido en Bernise Verlot uit Evergem
Andy en Tina Van Overwaele
Andy en Tina Van Overwaele

Wat een geweldige plezante ontmoeting Pascal. Ik vroeg mij af wat er zou gebeuren toen ik jou op het internet vond. Heb je gebeld en onmiddellijk daarna ben je gekomen. héwel, ik had het niet verwacht dat alles zo goed, snel en duidelijk zou verlopen. Tina en ik zijn zeer tevreden met de verkoop en je mag gerust onze foto op je website zetten. Bedankt Pascal en we gaan reclame maken.

Andy en Tina Van Overwaele uit Hillegem/Herzele
Paul De Bruycker
Paul De Bruycker

Pascal, ik ben heel tevreden met de verkoop van mijn huis aan jou, we hebben een goede prijs overeengekomen en je mag gerust deze foto op het internet zetten. Iedereen mag dit weten, beter zelfs, iedereen moet dit weten dat alles piekfijn geregeld is.

Paul De Bruycker uit Gent
Ghislaine De Corte
Ghislaine De Corte

Ik ben blij dat ik je op het internet gevonden heb Pascal.” De verkoop is zeer vlot verlopen, mijn 8 appartementen in één keer weg, super!!!

Ghislaine De Corte uit Brugge
Wim Bracke
Wim Bracke

Pascal, ik beweer vanaf nu dat je 100 % waar maakt wat je verteld; ik stond nogal twijfelachtig maar na onze ontmoeting sta ik volledig en met foto achter (naast) jou. alle papieren getekend en verkocht, geweldig! En ja ik ben zeer tevreden; mvg Wim Bracke uit Deinze.

Wim Bracke uit Deinze
Monique Kelderman
Monique Kelderman

Zoals al de mensen hier ga ik ook met veel plezier op de foto met jou, ik ben zeer tevreden over de verkoop van mijn huis en ga veel reclame maken voor jou Pascal. Eerst aarzelde ik eventjes maar dat was volledig onterecht, je maakt waar wat je zegt. Proficiat, er zijn niet zoveel mensen zoals jij. Gr. Monique.

Monique Kelderman uit Wondelgem
Curd Lebbe
Curd Lebbe

Met veel plezier ga ik met jou op de foto Pascal, wij hebben zopas de akte getekend en de notaris was zo vriendelijk om ons op de foto te zetten ter bevestiging dat alles zeer goed verlopen is, als ik nog een huis te koop heb dan bel ik jou maar dat zal misschien niet voor direct zijn. Veel groeten en bedankt, Curd.

Curd Lebbe uit Zelzate
Lieve De Simpelaere
Lieve De Simpelaere

Mijn dochter heeft jou gevonden op het internet en ik ben blij dat ze dat gedaan heeft, we hebben een uitstekende en snelle verkoop gerealiseerd , Ik ben speciaal uit het buitenland afgekomen om de compromis te onderteken. Ben trots op mijn dochter, en ook op jou hé 😉 We hebben dan ook geen gewone eigendom verkocht aan jou, 2500 m2 winkelruimte + 11 appartementen + garages alles op 5000 m2 grond. Bedankt voor de snelle afhandeling, ik maak reclame voor jou. En jij voor mijn B&B in Griekenland hé.

Lieve De Simpelaere uit Ingelmunster
Natascha Doven
Natascha Doven

Bedankt voor de snelle service Pascal, dit was inderdaad direct geklonken voor mijn huis in Sint-Amandsberg en ik ga graag met jou op de foto om dit te bevestigen, ik ben uitermate tevreden en alles wat je verteld op je website is perfect juist, Merci voor de correctheid!

Natascha Doven uit Lokeren
Danny Van Vooren
Danny Van Vooren

Ha Pascal, wat ben ik tevreden om jou te hebben ontmoet, ik ben super content met mijn verkoop, ge moogt dat publiceren!!

Danny Van Vooren uit Ertvelde
Luc Boucqué
Luc Boucqué

Pascal, Ik heb gereageerd op een foldertje en bij zeer blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb een goede verkoop gedaan en ben bijzonder tevreden. Ge moogt mijne foto op uwen site zetten. Groet van Luc.

Luc Boucqué uit Evergem
Patrick en Sandra Bontinck
Patrick en Sandra Bontinck

Sandra en ik zijn bijzonder tevreden dat wij ons huis aan jou verkocht hebben, het was een superdeal, win win voor alle partijen en kijk we zijn zelfs vrienden geworden. Natuurlijk mag je onze tevredenheid op je website zetten, ik kan iedereen aanbevelen om jou te bellen. Je bent zeer betrouwbaar en wij getuigen daarvan. Vele groeten, Patrick & Sandra.

Patrick en Sandra Bontinck uit Wondelgem
Hanne en Thomas
Hanne en Thomas

Door de snelle en zuivere afhandeling van de verkoop van ons huis hebben wij ons nieuwe huis de volgende dag kunnen kopen. Wij zijn uiterst tevreden over uw manier van werken, hier klinken we op!! Bedankt Pascal.

Hanne en Thomas uit Wondelgem
Patrick Gillis
Patrick Gillis

Ik kan je niet genoeg bedanken voor de correctheid en de snelheid dat we de verkoop van mijn huis hebben geregeld, zoals zovelen twijfelde ik maar na onze ontmoeting moet ik toegeven dat ik dit niet verwacht had, super. Je bent zelfs meer dan je verteld of aangeeft op je website, Met veel plezier mag je mij als referentie en foto (zelfs een video) op je website vermelden, iedereen mag mij opbellen als ze informatie over jou nodig hebben. Bedankt Pascal, mvg Patrick.

Patrick Gillis te Sint-Amandsberg
Sandra en Gilbert Roesbeke
Sandra en Gilbert Roesbeke

Wij zijn bijzonder tevreden over het zaken doen met jou Pascal, in het begin waren we een beetje sceptisch maar inderdaad, kijk nu, wij zijn zo tevreden over onze verkoop dat we met veel plezier op de foto willen met jou om dat te bevestigen.

Sandra en Gilbert Roesbeke uit Zomergem