Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag die hier niet tussenstaat? Bel of stuur me een mail en ik antwoord zo snel mogelijk.

Ik ben zeer betrouwbaar, u kan mijn ondernemingsnummer via google nakijken en u weet onmiddellijk wie ik ben en waar ik gevestigd ben, alsook mijn andere vennootschap die bijzonder solvabel is

Groep B NV ON 441.927.644 klik hier voor alle info op Trendstop Knack

Pascal Verloove BVBA ON 828.027.335 klik hier voor alle info op Trendstop Knack

Dat is geen enkel probleem, ik koop kleine en grote gebouwen, zelfs volledige flatgebouwen met verschillende appartementen.
Jazeker, mijn bezoek is volledig vrijblijvend, geen enkele verplichting
Geen enkele kost is hieraan verbonden, ik geef u alle informatie gratis
U bent niet verplicht mijn voorstel of bod te aanvaarden
Alles kan besproken worden, elk situatie is verschillend en voor elk probleem is er een oplossing

Dat maakt helemaal niets uit, veel of weinig werk of helemaal geen werk, alles komt in aanmerking, ik koop alle soorten woningen
Heel snel, in principe zou het zelfs mogelijk zijn dezelfde dag dat u belt alles te regelen, of tenminste binnen de 24 uur
Dit is absoluut geen probleem, ik koop het huis, niet de inhoud, wij zijn al wat gewoon en heb regelmatig huizen gekocht die letterlijk moesten leeggehaald worden en zelfs ontsmet dienden te worden, dat is door mij direct opgelost.
Dit is absoluut geen probleem, ik kan u verschillende notarissen voorstellen bij u in de buurt en u kiest wie het beste bij u past
Ten alle tijde, ik ben altijd bereikbaar en doe mijn uiterste best u zo snel mogelijk van dienst te zijn
Dit is volledig legaal en is nagekeken door verschillende advocaten, notarissen en bankiers, ik heb veel referenties en er is een persartikel verschenen in de krant Het Laatste Nieuws over mijn activiteit op 16 april 2014

Ik beschik over een volledig team vakmensen zoals, metsers, schrijnwerkers, loodgieters, dakbewerkers, architecten, tuinaanleggers en grondwerkers, enz… die steeds op verschillende werven actief zijn zodat ik deze onmiddellijk kan inzetten op een nieuw project, ook het uwe.
U heeft geen enkel risico, we hebben eerst een vrijblijvend gesprek waar ik u alles heel duidelijk uitleg en pas daarna kunt u zien of wij kunnen samenwerken of tot een akkoord komen. Er is absoluut geen enkele verplichting.
Jazeker, ook dat is geen enkel probleem, ik koop verhuurde woningen en los het probleem zelf op met de huurders, u hoeft zich daar helemaal geen zorgen over te maken.

Dan belt u ons op nr 09 278 07 00 of GSM 0499 43 45 00 en stel uw vraag of stuur ons een email naar: info@ikkoopuwhuis.be of via het invulformulier op deze website en ik beantwoord alle mogelijke vragen onmiddellijk.

Bel mij op 09 278 07 00 of 0499 43 45 00 en ik koop uw huis

© ikkoopuwhuis.be | tel: 0475 22 66 99 | info@ikkoopuwhuis.be | privacy | webdesign by Kopstorm
© ikkoopuwhuis.be | tel: 0475 22 66 99 | info@ikkoopuwhuis.be | privacy | webdesign by Kopstorm